fbpx
 

Ons
Verhaal

Wij hebben zelf ervaren hoe belangrijk een gezond gebit is voor het zelfvertrouwen. Daarom willen we gebitsrenovatie toegankelijk maken voor iedereen. Een gelukkig leven begint namelijk bij een stralende lach. Hier lees je over onze eigen ervaringen bij de implantoloog.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/stefan-header.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje

Wij zijn Andrej en Stefan Lazarov, twee broers met een voorliefde voor hospitality en de Adriatische Zee. Op jonge leeftijd verloren wij allebei een voortand door een ongeluk. Sinds onze jeugd hebben we meer tandartsen gezien dan we kunnen tellen. Dit waren niet altijd goede ervaringen, daarom weten wij als geen ander hoe vervelend een bezoek aan de tandarts kan zijn.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/andrej-transparant.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/stefan-float-alternative.png

Een goede ervaring begint bij vertrouwen

In onze ervaring is het erg belangrijk om vertrouwen te hebben in de behandelaar. Goede begeleiding en het hebben van de juiste verwachtingen is essentieel voor een prettige ervaring. Wij geloven dat een ieder het recht heeft op de best mogelijke behandeling voor een eerlijke prijs. Voor de implantoloog ben je de zoveelste patiënt, terwijl het voor jouw een levensveranderende gebeurtenis is.

Van pijn
Naar fijn!

In Montenegro, de Silicon Valley van de tandheelkunde, kregen wij de zorg die wij verdienden. Het sprak ons aan hoe er werd gesproken vanuit de behoeften en de obstakels van een patiënt en hoe deze reis zo comfortabel mogelijk gemaakt kan worden. De prioriteit ligt op het leveren van een zo pijnloos en comfortabel mogelijke behandeling. Tenslotte is de nazorg erg belangrijk: gun uzelf een moment van rust en comfort. Dit vonden wij in het prachtige Montenegro.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/svetistefan-bubble.png

Geef uzelf een lach
Kado

Niets straalt meer zelfvertrouwen uit dan een brede glimlach. Wij weten dat als geen ander, omdat wij het zelfde hebben meegemaakt als jij. Voor elke behandeling, groot of klein, helpen wij je graag op weg.
Algemene tandheelkunde
Esthetisch tandheelkunde
Tanden bleken
Gebitsrenovatie
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/02/girl_02.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Een blik op de
Toekomst

Samen met ons professionele team nemen we je aan de hand en gaan we samen op deze reis om jou weer te laten stralen. In elke stap van het proces krijg je de begeleiding van mensen die jou begrijpen. Gaan we samen het avontuur aan?
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-blond.png

Maak een tandarts reis met Dental Day

A smile worth flying for

Copyright 2022 Dentalday. Alle rechten voorbehouden.

bt_bb_section_top_section_coverage_image