fbpx
 

Maak kennis met ons
Team en kliniek

Al meer dan 25 jaar helpen wij patienten met implantologische behandelingen. Maak kennis met het team en ontdek ons toonaangevende kliniek in Montenegro.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/filip.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/stefan-float-alternative.png

Onze Visie
Een perfecte lach voor iedereen

Je gebit is de reflectie van jouw gezondheid. Wie vaak lacht, heeft niet alleen mooie tanden, maar zit ook lekker in zijn vel. Wij geloven dat geluk begint bij een brede glimlach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Daarom is onze missie om een perfecte glimlach toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze Missie
Een onvergetelijke ervaring

Maak van je bezoek aan de tandarts een mooie ervaring met een tandarts reis. Wij begrijpen dat goede begeleiding en een prettige omgeving belangrijk is. Daarom organiseren wij voor een tandarts reis waarin jij je compleet op je gemak voelt.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/andrej-transparant.png

Ons Team
Staat voor jou klaar

Maak kennis met onze specialisten.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/dr-milija-sukoiv-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Milija Sukovic

IMPLANTOLOOG

Dr. Milija Sukovic is geboren in Cetinje, Montenegro.

Hij studeerde af aan het gymnasium in Kotor, waarna hij in 1984 zijn universitaire graad in tandheelkunde behaalde aan de Universiteit van Belgrado. In 2008 voltooide hij zijn specialisatie- en masteropleiding in implantologie aan de Universiteit van Californië Los Angeles.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/Dr-Filip-Sukovic-med.dent_-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Filip Sukovic

IMPLANTOLOOG

Dr. Filip Sukovic is geboren in Cetinje, Montenegro.

Hij behaalde zijn middelbare schooldiploma aan het St Clares International College in Oxford, studeerde biochemische wetenschappen aan de Birckback Universiteit in Londen en studeerde af aan de Faculteit der Tandheelkunde, Universiteit CEU Cardenal Herrera in Valencia, Spanje.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/Dr-Jelena-Rutesic-Lekovic-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Jelena Rutesic

IMPLANTOLOOG

Dr. Jelena Rutesic (Lekovic) med.dent is geboren in Podgorica, Montenegro.

Zij is afgestudeerd aan de medische hogeschool (2000 – 2004) in Podgorica, en heeft haar studie voortgezet aan de faculteit tandheelkunde van de universiteit van Pancevo (2004 -2009). Dr. Rutesic werkt sinds 2011 in een privépraktijk.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/dr-zoran-mirkovic-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Zoran Mirkovic

KAAKCHIRURG

Dr. Mirkovic studeerde af aan de medische faculteit van de Universiteit van Belgrado in 1985. Hij voltooide zijn specialiteitsstudies in maxillofaciale chirurgie aan de VMA (Militaire Medische Academie) in 1992 en behaalde de titel van Meester in de Wetenschappen in 2007. Hij is auteur van 200 wetenschappelijke artikelen en een monografie.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/dr-bernard-touati-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Bernard Touati

SPECIALIST TANDPROTHETIEK

Dr. Touati studeerde af in 1970 aan de Universiteit van Parijs V met twee diploma’s in kaakchirurgie en tandheelkundige wetenschappen.

Dr. Touati is de oprichter en voormalig voorzitter van de French Society of Esthetic Dentistry. Hij is voorzitter van het Internationale Congres voor Esthetische Tandheelkunde. Hij is een actief lid van de American Academy of Esthetic.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/Dr-Vanja-Matanovic.jpg-150x150.jpg-removebg-preview.png

Dr. Vanja Matanovic

IMPLANTOLOOG

Dr. Vanja Matanovic is geboren in Djakovica, Servië.

Zij is in 2007 afgestudeerd aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Belgrado. Dr. Matanovic werkt sinds 2008 in een privépraktijk.

De kliniek

Ars Medica is een toonaangevende privé kliniek gelegen in Podgorica, de hoofdstad van Montenegro. Sinds de oprichting in 2001 heeft het Ars Medica Special Hospital zich gericht op het leveren van de best mogelijke service aan haar patiënten.

Volgens nieuwe methodieken en met gebruikmaking van moderne medische apparatuur worden complete diensten geleverd volgens de hoogste Europese en wereld standaarden.
Wij zijn primair gericht op minimaal invasieve chirurgie, wat tal van voordelen heeft voor patiënten. Naast beduidend minder pijn, beduidend sneller herstel en een beter esthetisch effect, zijn de potentiële risico's die bestaan tijdens de operatie zelf verminderd.

Montenegro is een van de mooiste toeristische bestemmingen van Europa. De unieke combinatie van zee en bergen biedt toeristen een breed scala aan mogelijkheden, beginnend met de serene rust in de Baai van Boka, en eindigend met de avontuurlijke verkenning van de bergmassieven in het land met de hoogste gemiddelde hoogte van Europa.

Daarom is een speciaal deel van de kliniek exclusief gewijd aan patiënten die uit het buitenland komen, hetzij voor een korte zakenreis, hetzij voor een vakantie. Ondanks het korte verblijf, hebben patiënten de mogelijkheid om een uitgebreide tandheelkundige behandeling te krijgen, beginnend met een volledige diagnose en eindigend met de uitgebreide rehabilitatie van een breed spectrum van functionele en esthetische problemen.

Onze patiënten kunnen tijdens de behandeling kosteloos in een van de hotels nabij het ziekenhuis verblijven.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/VED2971-scaled.jpg

Een kliniek met
Ervaring

Al meer dan 25 jaar helpt onze kliniek patienten van over de hele wereld om hun perfecte glimlach te bereiken.
+012345678900123456789001234567890.012345678900123456789001234567890

Tevreden patienten geholpen

bt_bb_before_after_image_coverage_image
<span class="bt_bb_before_after_image_before_text">Voor</span><span class="bt_bb_before_after_image_after_text">Na</span>
Voor
Na

Maak een tandarts reis met Dental Day

A smile worth flying for

Copyright 2022 Dentalday. Alle rechten voorbehouden.

bt_bb_section_top_section_coverage_image