fbpx
 

Geniet van uw
Reis en verblijf

Heerlijke bedden, schone kamers, en een schitterend uitzicht. Jouw verblijf voelt aan als thuis wanneer je met ons reist. Bovendien is de kliniek altijd dichtbij. Ontdek nu ons luxe complex.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2023/07/vrouw-met-hoed-no-bg-min-2-718x640.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Comfortabel van
A naar B

Bij aankomst op het vliegveld wordt je opgewacht door een van onze contactpersonen, waar je ook terecht kunt voor allerlei praktische vragen omtrent jouw verblijf. Je wordt vervolgens naar de kliniek gebracht, waar zich ook de accommodatie bevindt die is inbegrepen bij de behandeling.

Ars Medica heeft als privé ziekenhuis verschillende in-house faciliteiten. Dit betekent dat alle zorg binnen het complex wordt verzorgd. Het complex is erop gericht om jou een zo comfortabel mogelijk verblijf te geven.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/06/pexels-jackson-david-3787149-scaled.jpg
Ars Medica complex in Montenegro

Geniet van
Koninklijke luxe

Wij durven het te zeggen: er is geen mooier verblijf dan bij ons. De baai van Kotor heeft een adembenemend uitzicht en de stranden zijn prinsheerlijk. Het complex is van alle gemakken voorzien. Denk daarbij aan ligbedden aan het strand, Netflix, leesmateriaal en dieetwensen. Het personeel staat voor je klaar zoals je gewend bent van een vijf-sterren hotel.