fbpx
 

Tandarts reizen
Hoe het werkt

Wellicht droom je van een stralend nieuw gebit, maar wil je er niet te veel voor betalen. Kies dan voor een tandarts reis naar Montenegro en bespaar tot wel 60% op jouw behandeling met de best mogelijke service. Op deze pagina lees je precies welke stappen je ondergaat bij het maken van een tandarts reis.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-blond.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Stap 1

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in waarin u uw situatie omschrijft. Indien u recent röntgenfoto’s heeft gemaakt, dan kunt u deze meesturen. 

Stap 2

Ontvang vrijblijvend een behandelplan

U ontvangt geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op basis van uw toegestuurde informatie. Hierin staat o.a. welke oplossing het beste past in uw situatie en een financiële begroting. 

Stap 3

Vraag en antwoord

Tijdens het digitale kennismakingsgesprek nemen we samen het behandelplan door. We geven uitleg over de procedure, verblijfsduur, en andere praktische zaken. Ook krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen aan de implantoloog. 

Stap 4

Ontvang uw reisplan

Nadat de behandeldatum bepaald is, helpen wij u met uw reisplan. Uw vlucht, verblijf, en transport van het vliegveld staat allemaal in uw reisplan. 5 dagen voor vertrek bellen wij u op om eventuele vragen te beantwoorden. 

Stap 5

Op vakantie!

U gaat op vakantie, veel plezier! U wordt op het vliegveld opgevangen en gebracht naar uw appartement. De volgende dag maakt u kennis met de implantoloog. Ondertussen kunt u genieten aan het strand of op cultureel ontdekkingstocht gaan. 

Stap 6

Nazorg

Twee dagen na de behandeling voert de implantoloog een laatste controle uit. Zo kunt u met een gerust gevoel terug naar huis. Eenmaal thuis staat iedereen verstelt uw nieuwe glimlach!

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Veelgestelde
Vragen

Ons kliniek heeft al meer dan 100.000 patienten geholpen in de afgelopen 30 jaar. Daarom begrijpen we met welke vragen jij rond loopt. In dit overzicht vind je een greep uit de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Waarom zijn de behandelingen zoveel goedkoper in Montenegro?

De reden van dit grote prijsverschil is dat de salariskosten van tandartsen en ondersteunend personeel lager zijn dan in Nederland. Ook de techniekkosten zijn lager. Onze prijzen zijn bovendien inclusief alle techniekkosten, materiaal en verdoving. In Nederland en België worden deze meestal apart in rekening gebracht bij de patiënt.

Hoelang duurt mijn verblijf in Montenegro?
Dat is afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan, maar in de meeste gevallen is 3 tot 6 dagen voldoende. Bij implantaten dient u tweemaal af te reizen naar Montenegro: bij uw eerste bezoek worden de implantaten geplaatst en bij uw tweede verzoek worden de kronen op de implantaten geplaatst.
Is een tandheelkundige behandeling in Montenegro wel betrouwbaar?

Ja, Dr. Milija Sukovic is een zeer ervaren implantoloog in Montenegro en geniet een groot aanzien. Hij is de eigenaar van een moderne tandkliniek in Podgorica, welke is voorzien van de nieuwste apparatuur en waar meerdere zeer kundige specialisten werken. De kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van buitenlandse patiënten en voldoet aan de kwaliteitseisen van de meest toonaangevende praktijken.

Ik heb tandartsangst. Hoe kan ik hiermee omgaan?

Er is geen betere manier om met angstgevoelens om te gaan dan er over te praten. Spreek ons hierover aan en we maken tijd om over uw angstgevoel te praten. Vaak voelen patiënten zich opgelucht nadat hun behandeling grondig aan hen is toegelicht en hun vragen werden beantwoord. Voor anderen zijn een vriendelijke glimlach en een warm onthaal vaak voldoende. Weet dat tandartsangst een veel voorkomende fobie is. Wij hebben grote ervaring in het omgaan met onrustige patiënten, maar ook spreken wij uit onze eigen ervaringen. We delen graag onze persoonlijke ervaringen met u!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ontvang een
persoonlijk behandelplan

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je recente röntgenfoto's? Stuur deze dan ook mee met behulp van de knop onder het bericht veld.

    Upload jouw röntgenfoto
    https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-blond.png