fbpx
 

All-on-4

All-on-4 implantaten

Een All-on-4 behandeling is een geavanceerde tandheelkundige oplossing waarmee we een volledig gebit kunnen herstellen met slechts vier implantaten. Deze implantaten worden strategisch geplaatst, wat het mogelijk maakt om een stabiele en duurzame basis te creëren voor een nieuw gebit.

In welke situatie is een All-on-4 geschikt?

De All-on-4 behandeling is specifiek ontworpen voor mensen die te maken hebben met ernstig tandverlies of andere complexe gebitsproblemen. Als u meerdere tanden mist, problemen heeft met uw huidige gebit of gewoon op zoek bent naar een duurzame oplossing voor uw gebitsproblemen, kan de All-on-4 behandeling een geschikte keuze zijn.

Deze behandeling is met name gunstig voor mensen die om verschillende redenen niet in aanmerking komen voor traditionele implantaten of voor wie een uitgebreide kaakchirurgische ingreep geen optie is. De All-on-4 procedure biedt een doeltreffende oplossing met minimale ingrepen.

De voordelen van een all-on-4

 1. Snelle resultaten: De All-on-4 methode staat bekend om zijn efficiëntie. Met slechts vier implantaten kunnen we snel resultaat boeken, waardoor u in korte tijd weer kunt genieten van een volledig functioneel gebit.
 2. Stabiliteit en comfort: Door de strategische plaatsing van de implantaten biedt de All-on-4 behandeling een stabiele basis. Dit resulteert niet alleen in meer comfort bij dagelijkse activiteiten, zoals eten en praten, maar ook in een verbeterde algehele levenskwaliteit.
 3. Natuurlijke uitstraling: Onze ervaren tandartsen werken zorgvuldig aan het ontwerp van uw nieuwe gebit, zodat het er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook perfect past bij uw gezichtsvorm en persoonlijke uitstraling.
 4. Kosteneffectief: In vergelijking met traditionele implantaten kan de All-on-4 behandeling kosteneffectiever zijn. Met minder implantaten wordt niet alleen de behandeltijd verkort, maar ook de kosten worden aanzienlijk verminderd.

Ons toegewijde team van ervaren tandartsen begrijpt dat elke patiënt unieke behoeften en zorgen heeft. Daarom nemen we de tijd om uw situatie grondig te evalueren en een behandelplan op maat te maken. We streven ernaar om uw ervaring comfortabel en geruststellend te maken, en we begeleiden u stap voor stap door het gehele proces.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een consult in te plannen. Uw glimlach en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang. Wij zijn hier om u te helpen op weg naar een gezond en stralend gebit!

Ontvang een
offerte op maat

Precies weten waar je aan toe bent, of wil je een second opinion? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door een van onze medische specialisten.

Vul onderstaand formulier in en een behandelplan en begroting wat past bij jouw situatie. Heb je recente röntgen- of 3D foto's? Stuur deze dan ook mee met behulp van de knop onder het bericht veld.

  https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-blond.png
  Geschreven door:
  Stefan Lazarov
  Publicatiedatum:
  2022