fbpx
 

Tijd om te
Stralen!

Herontdek uw glimlach met onze tandartsreizen voor gebitsrenovaties. Snel, pijnloos, en vertrouwd onder narcose behandeld worden? Dat kan! Lees dan verder.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2023/07/header-man-2-no-bg-min.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2023/07/header-2-high-min.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Wat is gebitsrenovatie?

Gebitsrenovatie is een uitgebreide tandheelkundige behandeling met als doel de gezondheid, functie en esthetiek van uw gebit te herstellen. Het kan bestaan uit verschillende behandelingen, zoals het plaatsen van kronen, bruggen, implantaten, facings, of zelfs volledige protheses. De reden voor gebitsrenovatie kan voortkomen uit verschillende factoren, zoals tandbederf, tandverlies, of beschadiging van het gebit door ongevallen of ziekte. Welke behandelingen precies nodig zijn hangt af van uw persoonlijke situatie.

Is gebitsrenovatie onder narcose mogelijk?

Een tandheelkundige renovatie onder narcose is een geschikte optie voor verschillende patiënten. Ten eerste kunnen mensen met ernstige tandheelkundige problemen baat hebben bij deze behandeling. Voorbeelden hiervan zijn gevorderd tandbederf, het verlies van meerdere tanden, of ernstige tandvleesproblemen. Een tandheelkundige renovatie onder narcose biedt een oplossing om deze problemen aan te pakken en het gebit te herstellen naar een gezonde staat zonder angst of pijn.

Daarnaast is een gebitsrenovatie onder narcose ideaal voor mensen die bang zijn voor tandheelkundige ingrepen. Tandartsbezoeken kunnen als angstig en stressvol worden ervaren, waardoor het moeilijk kan zijn om noodzakelijke behandelingen te ondergaan. Met narcose kunnen patiënten volledig ontspannen en zijn ze vrij van angst en ongemak tijdens de behandeling.

Bovendien is een tandheelkundige renovatie onder narcose ook geschikt voor personen met een lage pijntolerantie. Sommige mensen ervaren meer pijngevoeligheid of hebben een lage pijndrempel, waardoor reguliere tandheelkundige ingrepen ongemakkelijk kunnen zijn. Met narcose wordt geen pijn en ongemak gevoeld, waardoor de behandeling comfortabeler wordt voor deze groep patiënten.

Onze ervaren tandheelkundige specialisten bieden persoonlijke begeleiding en zorgen voor een geruststellende ervaring. Met een tandheelkundige renovatie onder narcose streven we naar een zorgeloze en comfortabele ervaring, waarbij uw tandheelkundige problemen op professionele wijze worden aangepakt. Wil je meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Neem dan een kijkje op onze ervaringenpagina.

Wat kost een nieuw gebit?

De kosten van een gebitsrenovatie kunnen behoorlijk variëren, afhankelijk van diverse factoren zoals de complexiteit van de behandeling en de gebruikte materialen. Over het algemeen liggen de kosten voor een volledige gebitsrenovatie in het buitenland tussen de €8.000 en €18.000. Dit is indicatief voor een uitgebreide behandeling, inclusief het plaatsen van implantaten en materiaalkosten. Kleinere behandelingen, zoals het plaatsen van één of enkele implantaten en kronen is al mogelijk vanaf €850. Bij ons heeft u zelf keuze over de materialen van de kronen en dus meer grip op de kosten.

Vergelijk de kosten van een behandeling

In deze vereenvoudigde vergelijking zijn de prijzen van echte offertes gebruikt. Wat bleek? Een patiënt is 63% goedkoper uit bij een behandeling in Montenegro. Hoe dat kan? Niet alleen materialen, ook de loonkosten voor de behandeling zelf zijn velen malen goedkoper in het buitenland.

Wij geloven dat een goede begeleiding begint bij duidelijkheid over de kosten van een behandeling. Het schept vertrouwen en het helpt u om een weloverwogen besluit te maken. Daarom zijn er bij ons geen onverwachte kosten achteraf of kleine lettertjes waar u op moet letten.
kosten gebitsrenovatie in nederland
kosten gebitsrenovatie in montenegro

Onze tarieven op een rij

Kronen

Keramisch
€150
Porceleinen
€250
Zirkonium
€350

Gemiddelde prijzen in NL*

€590
€650
€980

Implantaten

Nobel Biocare
€850
Straumann
€850
Bredent
€850
Neodent
€600
Alpha Bio
€600

€2.250
€2.250
€1.900
€1.640
€1.640

Overige behandelingen

CBCT Scan (3D)
€100
Tanden bleken
€20
Wortelkanaalbehandeling
€50

€220
€75
€200

Onze tarieven

Kronen

Keramisch
€150
Porceleinen
€250
Zirkonium
€350

Implantaten

Nobel Biocare
€850
Straumann
€850
Bredent
€850
Neodent
€600
Alpha Bio
€600

Overige behandelingen

CBCT Scan (3D)
€100
Tanden bleken
€20
Wortelkanaalbehandeling
€50

Wilt u ook weten wat u kunt besparen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Gebitsrenovatie in het buitenland

Gebitsrenovatie in het buitenland, ook wel bekend als tandartsreizen, is een groeiende trend. Landen zoals Hongarije, Turkije en Montenegro zijn populaire bestemmingen voor gebitsrenovatie vanwege hun betaalbare prijzen en hoogwaardige zorg. Let op: het is altijd belangrijk om een betrouwbare kliniek te kiezen als je een tandarts reis overweegt.

In onze kliniek krijgt u de aandacht die u nodig heeft en zitten we niet vast aan krappe tijdsschema's. Al meer dan 25 jaar helpt onze kliniek patëinten van over de hele wereld. Het complex is van alle luxe voorzien voor een prettig verblijf en gelegen in een prachtige vakantiebestemming in Europa.
receptie

Tandarts toerisme steeds populairder

In de afgelopen jaren heeft tandartstoerisme wereldwijd aan populariteit gewonnen, waarbij steeds meer mensen ervoor kiezen om tandheelkundige behandelingen in het buitenland te ondergaan. Een van de belangrijkste redenen voor deze stijgende trend is de aanzienlijke kostenbesparing die gepaard gaat met tandartstoerisme. Veel landen bieden hoogwaardige tandheelkundige zorg tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Meteen behandeling in Montenegro bespaart u tot wel 60% op de kosten. De reden van dit grote prijsverschil is dat de salariskosten van tandartsen en ondersteunend personeel lager zijn dan in Nederland. Ook de techniekkosten zijn lager. Dit is in toenemende mate een belangrijke reden voor veel mensen om een tandarts reis naar het buitenland te maken.
Ars Medica complex in Montenegro

Wij geven u de
Perfecte glimlach

Met onze revolutionaire Smile Design technologie weet jij precies wat het eindresultaat wordt. Geen valse beloftes dus.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/05/sign-6-white.png

Dr Filip Sukovic

Implantoloog
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/filip.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Uw tandarts
Reis

Onze tandheelkundige specialisten staan klaar om u een stralend nieuw gebit te geven. We zijn gespecialiseerd in complete gebitsrenovaties, implantaten, klonen, en bruggen. Maak met Dental Day een geheel verzorgde tandarts reis voor de beste mondzorg dat u verdient. Inbegrepen in een tandartsreis zit:
Verzorgd reisplan
Gratis vlucht en verblijf
NL sprekend contactpersoon
Vervoer van- en naar het vliegveld
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/svetistefan-bubble.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/gratis-verblijf-bubble.png

Voor elke situatie de juiste
behandeling

Ons tandheelkundig centrum is gespecialiseerd in implantologie, mondhygiëne, kunstgebitten en complete gebitsrenovaties. Bekijk hieronder een greep uit onze diensten.
Een implantaat is een tandwortelvervanger, die in het kaakbot wordt geplaatst tijdens een kleine chirurgische ingreep.
Ons eigen tandtechnisch laboratorium produceert kronen en bruggen met behulp van een geavanceerd Procera CAD-CAM systeem.
De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Onze behandelaars zijn ervaren in het toedienen van een verdoving.
Een prothese is altijd maatwerk. In overleg met u kijken we welke oplossing het beste bij u past.
Een volledige gebitsrenovatie voor de perfecte glimlach.
Een volledig kunstgebit op implantaten. Handig voor als je jouw gebit ook uit wilt kunnen doen.

Krijg uw Hollywood smile
in 3 simpele stappen

STAP 1Advies op maat

Neem contact met ons op om een gratis online adviesgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op uw wensen en kunt u al uw vragen stellen aan de behandelaar. Na het gesprek ontvangt u een persoonlijk behandelplan en een offerte.

STAP 2Uw persoonlijke behandelplan

Na een CT/3D-scan ontvangt u uw persoonlijke behandelplan. Als u akkoord gaat met het plan, regelen wij uw afspraken en kan de behandeling beginnen.

STAP 3Geniet van uw nieuwe glimlach!

Aan het einde van uw behandeling heeft u sterke en gezonde tanden, een mooie glimlach en een nieuw leven om van te genieten.
Een vrouw gaat op vakantie
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Onze patiënten
aan het woord

Lees hier wat onze patiënten over hun ervaring zeggen.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/05/rutger-160x160.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/05/rutger-160x160.png

Maurits van der Kloes

66, Nederland

Blij dat ik toch naar Montenegro ben gegaan voor mijn behandeling. Bij ontvangst in de kliniek zag ik hoe professioneel ze waren en had ik er alle vertrouwen in. Erg te spreken over het eindresultaat en kan het iedereen aanraden.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/01/iryna-160x160.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/01/iryna-160x160.png

Iryna Kyrylenko

54, Oostenrijk

Na 6 behandelingen kan ik zeggen dat de arts en verpleegkundigen erg bekwaam en aardig zijn. Er zijn geen onverwachte kosten en ik hoef nooit lang te wachten. Ik heb een geweldige ervaring gehad met deze kliniek.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2023/08/frederico-160x160.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2023/08/frederico-160x160.png

Federico Raimondi Slepoi

37, Italië

Uw vaardigheid en expertise als tandarts zijn duidelijk zichtbaar in uw werk. Maar wat echt onderscheidt, is het oprechte medeleven en begrip dat u en uw team toont.

Aida
Aida

Aida Popovic

61, Montenegro

Mijn jarenlange ervaring in uw kliniek is meer dan uitstekend. De artsen en medewerkers zijn professioneel, toegewijd en erg aardig. De kwaliteit van dienstverlening is op top niveau.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/01/ivo-160x160.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/01/ivo-160x160.png

Ivo Rasovic

44, Montenegro

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad in de kliniek. Personeel was erg vriendelijk en professioneel. Zou het zeker aan iedereen aanbevelen.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/05/sandra-160x160.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2024/05/sandra-160x160.png

Sandra Vujovic

35, Montenegro

Vanaf het moment dat ik binnenliep, zorgde hun vriendelijke en professionele personeel ervoor dat ik me welkom en op mijn gemak voelde. Ze gingen verder dan verwacht om ervoor te zorgen dat ik op mijn gemak was tijdens mijn beperkte tijd in het land.

https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/kotor-bubble.png

Klaar om te gaan?
Nu met gratis verblijf!

Onze patiënten verblijven kosteloos in een nabij gelegen hotel. Vraag nu een consult aan en vraag naar de mogelijkheden.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/kotor-bubble.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ontvang een
offerte op maat

Wilt u een gebitsrenovatie onder narcose ondergaan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door een van onze medische specialisten.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een behandelplan en begroting dat past bij uw situatie.

  https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-blond.png

  Waarom op reis met Dentalday?

  Wij, Andrej en Stefan, zijn jouw tandgenoten van behandelplan tot nazorg. Wij weten allebei hoe het is om een implantaat te krijgen. Daarom weten wij als geen ander wat ervoor nodig is om een behandeling zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Wij werken nauw samen met het Ars Medica team. Dat is geen toeval, want onze roots liggen in Montenegro. Dobro dosli!

  Alle voordelen op een rij

  Gebitsrenovatie onder narcose
  25 jaar ervaring in gebitsrenovaties
  Tot wel 60% goedkoper dan in Nederland
  Gratis vlucht en verblijf
  Persoonlijke begeleiding door een van onze tandgenoten
  Een zonnige bestemming in Europa
  https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/05/stefan-float-alternative-640x748.png