fbpx
 

Onze
Behandelingen

Ontdek al onze behandelingen op deze pagina. Weet je niet welke oplossing het beste voor jou is? Wij helpen je op weg met een persoonlijk behandelplan.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2022/07/vrouw-bruin-resized.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Al onze producten zijn
Gecertificeerd

Voor alle behandelingen maken wij gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën en materialen. Wij delen graag alle details van de gebruikte producten, mocht je daar geïnteresseerd in zijn.
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-2.png
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/05/img-insurance.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Een kliniek met
Ervaring

Al meer dan 25 jaar helpt onze kliniek patienten van over de hele wereld om hun perfecte glimlach te bereiken.
+0123456789001234567890.012345678900123456789001234567890

Tevreden patienten geholpen

bt_bb_before_after_image_coverage_image
<span class="bt_bb_before_after_image_before_text">Voor</span><span class="bt_bb_before_after_image_after_text">Na</span>
Voor
Na

Geef jezelf een lach
Kado

Niets straalt meer zelfvertrouwen uit dan een brede glimlach. Wij weten dat als geen ander, omdat wij zelf ook het zelfde hebben meegemaakt als jij. Voor elke behandeling, groot of klein, helpen wij je graag op weg. Wil je meer weten over onze ervaringen, of wil je ons gewoon even spreken? Neem gerust contact met ons op.
Algemene tandheelkunde
Esthetisch tandheelkunde
Tanden bleken
Gebitsrenovatie
https://dentalday.nl/wp-content/uploads/2020/02/girl_02.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Implantologie is een tandheelkundige specialiteit die zich bezighoudt met het herstel van tandloze zones door het gebruik van tandheelkundige implantaten. Het verlies van tanden en kiezen kan het gevolg zijn van trauma, parodontitis of tandbederf.

Protheses kunnen de problemen oplossen van gedeeltelijke of volledige afwezigheid van tanden, een onregelmatig gebit of esthetische problemen. Voorbeelden van oplossingen zijn o.a. kronen, implantaten en bruggen.

Als specialistische tandheelkundige kliniek zijn wij ook gespecialiseerd in complete gebitsrenovaties. Dentalday heeft een zeer gespecialiseerd team, met vakmensen voor alle soorten behandelingen.

Wortelkanaalbehandelingen worden uitgevoerd om aandoeningen van de tandpulpa (weefsel in de tandholte) en structuren die verbonden zijn met een tandwortel te verhelpen. Door moderne apparatuur en technieken, kunnen we tegenwoordig een pijnloze en zeer efficiente behandeling bieden aan onze patiënten.

Tijdens uw eerste afspraak zal de tandarts een klinische controle en consultatie uitvoeren. Vervolgens wordt de CBCT scan gemaakt, wat een belangrijke stap is in het stellen van de juiste diagnose en het plannen van de behandeling.

Een klikprothese of overkappingsprothese is een kunstgebit dat vastklikt op de implantaten. Een klikgebit op implantaten is een ideale oplossing voor mensen die problemen hebben met een loszittend kunstgebit of voor mensen die voor de keuze staan om een gebitsprothese te nemen.

bt_bb_section_top_section_coverage_image